Monday, September 25, 2006

L'efecte Sèneca ja m'està invadint l'ànima... mentalment ja m'estic preparant per el pitjor.

El fill de l'Aurora ja ha nascut! Avui mateix els anem a veure a la Corachan. Ha estat la mateixa mare qui ho ha demanat. La seva veu desborda d'il·lusió i alegría, no es per menys amb tot el que ha passat per conseguir-ho.

El divendres vem tenir un sopar. Erem 12 començals. Hi havien 4 persones turques, per tant no vem poder fer porc ni tampoc peix perquè a la Pinpin no li agrada. Un irlàndès, dos veneçolans i jo que representava frança, feia goig! M'entusiasmen aquests sopars amb tantes barrejes culturals.
Vam estar parlant de les estupideses que va dir l'impresentable de l'Aznar sobre l'islam. Com pot ser que una persona que ha estat cap de govern, barregi paraules tant diverses com musulmà, islam i terrorrisme? Només és una minça minoria que per ignorància, xenofòbia i males interpretacions sobre la seva religió, desitgen el mal de l'occident com molts occidents també per ignorància i xenofòbia volent reprimir l'orient.

Crec que el pare de la Pinpin es va sorpendre quan el Polo va treure el tema i que estàvem totalment en contre d'aquesta onada de missatges recriminatoris envers l'islam i l'orient.